Ari Hakala

Ari Hakala

LKV

050 345 5200 | ari.hakala@kotijoukkue.fi

Alan kokemus :

19 vuotta pankissa laina-asioissa, josta viimeinen vuosi myyntipäällikkönä, loi pohjaa kiinteistönvälitysalan yrittäjyydelle, ja kun tilaisuus tuli sitä ei voinut jättää käyttämättä. ”Salainen unelma” toteutui ja siinä vierähti runsaat 10 vuotta kunnes Kotijoukkueen houkutukset tuottivat tulosta ja liittyminen ”Raipen” tiimiin oli tosiasia.

Alan koulutus :

LKV

Yleistä :

Pikkupojasta asti kuningas jalkapallon parissa vietetyt vuodet ovat antaneet paljon sekä iloja että murheita, mutta ennen kaikkea paljon ystäviä ja tuttuja. Oman peliuran ehtoopuolella aluksi juniorijoukkueen joukkueenjohtajana 8 vuotta, ja 3 vuotta naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtajana, on tuonut erilaista kokemusta joukkueen tausta-asioiden pyörittämisestä. Esim. liigajoukkueen asioiden hoito monimuotoisine tehtävineen oli mielenkiintoinen projekti, mutta ”päivääkään en antaisi pois”… Onhan futiksen ansiosta Suomi ja osa Eurooppaakin tullut tutuksi. Nykyään vapaa-aikani kuluu mökkeillessä, ja kun liikuntaa pitää saada vaihtoehtoja on monia: slalom, hiihto, rullaluistelu, sähly ja tietysti ikämiespalloilu mahdollisuuksien mukaan. Green Card:kin tuli hankittua. Penkkiurheilussa lähellä sydäntä ovat futis ja jääkiekko.

Perheeseen kuuluu vaimo ja cairnterrieri. Kaksi aikuista tytärtä ovat jo maailmalla. Nuorempi pelaa vielä aktiivisesti futista ja vanhempi perusti perheen Laihialle ja on jo pienen futisalun äiti…

Motto :

Maalit (=kauppa :-) ) on pelin suola!

Ota Yhteyttä