Hannu Juutti

Hannu Juutti

Arviointipäällikkö, LKV, AKA-yleisauktorisoitu, KHK

040 714 6683 | hannu.juutti@kotijoukkue.fi

Alan kokemus :

Välitysalalle jo vuonna 1975. Tästä eteenpäin alalla pois lukien vuodet 1988-1992, jotka vierähtivät talotehtaan palveluksessa. Sen jälkeen löysin itseni toimistovetäjän tehtävistä Porissa valtakunnallisessa välitysketjussa. Kokemusta on vaikka muille jakaa!

Alan koulutus :

LKV, Auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA –yleisauktorisoitu ja myös AKA –asunnot ja myös KHK pätevyys eli Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioija.

Yleistä :

Päätehtävänä erilaiset kirjalliset arviokirjat asunnoista toimitiloihin (tehtaat, kauppakeskukset, hotellit) Moneen eri käyttöön vakuus, kirjanpito, kauppa, perinnönjako jne. Rooli uudessa joukkueessa on toppuutella hätäisempiä ja katsoa, että arvot ovat oikeat. Suomen tuntemus on kasvanut laajaksi arvioiden viedessä milloin mihinkin suuntaan. Kauppaakin tehdään, kun ehditään ja kesäaika menee erityisesti loma-asuntojen parissa.

Koti omakotitalo Seinäjoella ja se "muu mansikka" löytyy Satakunnasta Luvialta järven rannasta. Harrastuksia työn lisäksi jonkinasteinen liikunta aina, mutta hiihtoon on erityistä intohimoa. Muita harrastuksia rotary toiminta ja maanpuolustukseen liittyvät asiat. Perhovehkeitäkin on, mutta rajallinen vapaa-aika säästää kalat ainakin toistaiseksi!

Motto :

Kaikella on arvonsa – oikea arvonsa!

Ota Yhteyttä