Mikko Marjeta

Mikko Marjeta

LKV, kaupanvahvistaja

040 714 4633 | mikko.marjeta@kotijoukkue.fi

Työkokemus :

Työurani alkoi isäni yrityksessä sähköasentajana. Opin paljolti isäni ansiosta kuinka toimia asiakkaitten kanssa. Luontaisesti siirryinkin yrittäjäksi. Yrittäjänä olin n. 6 vuotta. Kiinteistövälittäjänä olen ollut nyt noin 3,5 vuotta. Ja olen nauttinut jokaisesta päivästä kiinteistövälittäjänä!

Alan koulutus :

LKV

Yleistä :

Kiinteistövälitys on kuin huippu-urheilua. Aina on jotain kehitettävää ja opittavaa. Alalla pitää pysyä ajan hermoilla, jotta pystyy palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä kiinteistövälittäjä osaa neuvotella asiakkaalleen parhaan hinnan markkinoilta.

Yrittäjyys tuli minulle jo äidinmaidossa. Mietin aina muutaman "askeleen" eteenpäin, jotta saan kohteeni myytyä parhaalla hinnalla. Pidän todella paljon tästä työstä ja se näkyy myös tuloksissa. Toivottavasti voin palvella sinuakin kotisi myynnissä.

Olen luonteeltani iloinen, positiivinen ja kilpailuhenkinen. Perheeseeni kuuluu Vaimoni Anu ja neljä lasta ja kaksi koiraa. Vapaa-ajallani pelaan golfia, käyn kuntoilusalilla ja mökkeily.

Motto :

Kun tehdään, tehdään kunnolla!

Ota Yhteyttä