Maria Hyytiäinen

Maria Hyytiäinen

Myyntineuvottelija, KED

044 981 1561 | maria.hyytiainen@kotijoukkue.fi

Olen Maria Hyytiäinen, myyntineuvottelija, kahden lapsen äiti Mikkelistä. Olen syntynyt Juvalla ja lähes koko nuoruuteni Puumalassa Saimaan rannalla viettänyt.

Elämän varrella olen kerryttänyt työkokemusta monella eri saralla kuten perheravintolassa, varhaislehdenjakelussa sekä itsenäisenä jälleenmyyjänä. Koulutukseltani olen ylioppilas, lähihoitajan ja sairaanhoitajan pätevyydet omaava. Vuosia olen siis työskennellyt ihmisläheisessä työssä eli hoitoalalla.

Myyntineuvottelijan työ antaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa myyntityötä ihmisten parissa. Olen sosiaalinen, tarvittaessa määrätietoisesti toimiva ja hyvän huumoritajunkin omaava reipas nainen.

Omien alle kouluikäisten lasten kanssa touhuaminen on yksi suurimmista harrastuksista tällä hetkellä. Pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia, minkä itse saan niin liikunnasta kuin laadukkaasta ruoasta. Välillä toteutan luovuuttani tekemällä erilaisia kakkuja. Ruoanlaitto ja kaikenlainen emännöinti ovat myös lähellä sydäntäni. Tunnen olevani välillä hyvä organisaattori, asiassa kuin asiassa.

Työltäni odotan uusia ihmisiä ja ihania kokemuksia oman kodin etsinnässä.

Ota Yhteyttä