Kotijoukkue

Parasta palvelua - yksilöllisesti

Vuonna 2009 perustettu Kotijoukkue-ketju on yksityinen kiinteistönvälitysketju, jonka omistaa Suomen Kotijoukkue Oy. Jokainen Kotijoukkue-ketjuun kuuluva kiinteistövälitysliike on oma, itsenäinen yhtiönsä, jolla on franchise-sopimus Suomen Kotijoukkue Oy:n kanssa. Tällä hetkellä Kotijoukkue-ketjulla on toimistot Pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Vantaa), Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Mikkelissä, Porissa, Raumalla, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Toiminnan perustana on vahva paikallistuntemus, kokeneiden ammattilaisten vankka osaaminen sekä kilpailukykyinen hinnoittelu. Jokaisen asiakkaan tilanteeseen perehdytään intohimolla ja huipputason asiakastyytyväisyys on itsestäänselvä lähtökohta. Vahvan yrittäjyyden ja yhteiskuntavastuullisuuden yhdistäminen on keskeinen osa Kotijoukkueen yrityskulttuuria. Kotijoukkue työllistää Suomessa tällä hetkellä noin 100 kiinteistöalan huippuammattilaista.

Kotijoukkue-ketjun toimintatavassa on poikkeuksellista myös se, että Suomen Kotijoukkue Oy:n tytäryhtiöiden tuottamasta voitosta kolmasosa käytetään paikallisen nuorisojoukkueurheilun tukemiseen paikallisesti päättäen.
Kotijoukkue-ketjun perustaja on Raimo Sarajärvi, joka on aiemmin toiminut SKV:ssä ja Realiassa mm. omistajan ja varatoimitusjohtajana vuoden 2008 syksyyn asti.

Kotijoukkue-ketju lyhyesti

Perustettu 2009
Toimipisteet Pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki, Vantaa), Hyvinkää, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Henkilöstö noin 100
Suomen Kotijoukkue Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi
Suomen Kotijoukkue Oy:n y-tunnus 2300501-5

Asuntokauppa on joukkuelaji

TARVITAAN MONTA HYVÄÄ tyyppiä, joiden yhteispeli ratkaisee. Meillä on tarjolla asuntokaupan ykkösketju, jonka osaksi asiakas pääsee. Näin asunnonvaihtoa ei tarvitse pähkäillä yksin, ja pääsemme parhaisiin tuloksiin. Tervetuloa mukaan.

MEIDÄN JOKAISEN KOTIJOUKKUEEN ammattilaisen ykköstehtävänä on luoda turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä. Työtämme ohjaavat yrityksemme keskeiset arvot: luotettavuus, osaaminen, ahkeruus ja välittäminen.

KESKITYMME OLENNAISEEN, eli kotisi myyntiin. Me emme välitä remontteja, siivouksia, muuttoja tai muuta epäolennaista. Tämä siksi, että tulokset ratkaisevat. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme. Suurin osa toimeksiannoistamme tuleekin suositusten kautta.

Koko joukkueen puolesta

Raimo Sarajärvi
hallituksen puheenjohtaja


Kotijoukkueen toimistot