Kotijoukkue

Parasta palvelua - yksilöllisesti

Suomen Kotijoukkue Oy on yksityinen kiinteistönvälitysliike, jolla on toimistot Pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Vantaa), Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Mikkelissä, Porissa, Raumalla, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Kotijoukkueen tavoitteena on nousta Suomen kiinteistönvälitysliikkeiden ykkösketjuun lähivuosina ja laajentaa toimintaa keskei­sille paikkakunnille Suomessa. Toiminnan perustana on vahva paikallistuntemus, kokeneiden ammattilaisten vankka osaaminen ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Uutte Kotijoukkue-toimistoa perustettaessa päämääränä on etsiä markkinoiden parhaat osaajat. Ennen Kotijoukkueen perustamista Raimo Sarajärvi toimi SKV:ssä ja Realissa mm. omistajana ja varatoimitusjohtajana vuoden 2008 syksyyn asti.

Kotijoukkuetta perustettaessa Sarajärvi etsi yritykseensä markkinoiden parhaat osaajat. Jokaisen asiakkaan tilanteeseen perehdytään intohimolla ja huipputason asiakastyytyväisyys on itsestään selvä lähtökohta. Kotijoukkue-ketjun toimintatavassa on poikkeuksellista myös se, että Suomen Kotijoukkue Oy:n tytäryhtiöiden tuotta­masta voitosta kol­mas­osa käytetään paikallisen nuorisojoukkueurheilun tukemi­seen paikallisesti päättäen. Vahvan yrittäjyy­den ja yhteiskuntavastuullisuuden yh­dis­täminen on keskeinen osa Kotijoukkueen yritys­kult­­tuuria. Kotijoukkue työllist­ää Suomessa tällä hetkellä noin 100 kiinteistöalan huippu­ammattilaista.

Kotijoukkue-ketju lyhyesti

Perustettu 2009
Toimipisteet Pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki, Vantaa), Hyvinkää, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Henkilöstö noin 100
Suomen Kotijoukkue Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi
Suomen Kotijoukkue Oy:n y-tunnus 2300501-5

Asuntokauppa on joukkuelaji

TARVITAAN MONTA HYVÄÄ tyyppiä, joiden yhteispeli ratkaisee. Meillä on tarjolla asuntokaupan ykkösketju, jonka osaksi asiakas pääsee. Näin asunnonvaihtoa ei tarvitse pähkäillä yksin, ja pääsemme parhaisiin tuloksiin. Tervetuloa mukaan.

MEIDÄN JOKAISEN KOTIJOUKKUEEN ammattilaisen ykköstehtävänä on luoda turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä. Työtämme ohjaavat yrityksemme keskeiset arvot: luotettavuus, osaaminen, ahkeruus ja välittäminen.

KESKITYMME OLENNAISEEN, eli kotisi myyntiin. Me emme välitä remontteja, siivouksia, muuttoja tai muuta epäolennaista. Tämä siksi, että tulokset ratkaisevat. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme. Suurin osa toimeksiannoistamme tuleekin suositusten kautta.

Koko joukkueen puolesta

Raimo Sarajärvi
hallituksen puheenjohtaja


Kotijoukkueen toimistot